Monday, November 28, 2011

See nädalavahetus oli kõigekõige vingem üldse!!! Tegi mu tuju ka kohe palju paremaks, sest nädal oli tohutult raske oma kodutööde hunnikuga ja igasuguste võistlustega, kus kõik tahavad, et ma nüüd käiksin. Ühesõnaga nädala keskel oli küll kopp ees ja selline lootusetuse tunne. Kuid reede hommikuks oli kõik juba palju parem. Alustasingi juba hommikut kõiki tüüdates sellega, et täna ongi see päev kui mul õde siia tuleb. Tunnid kusjuures väga ei veninud, pärast tunde jõudsin isegi veidike koduseid teha, enne kui neile bussijaama vastu läksin. Reedel oli iseenesest täitsa tsill õhtu. Peale Kata ja Arvi oli Manks ka kolm tundi Oxfordi sõitnud, niisiis oli pubis päris tore juttu rääkida. Sain ka huvitavaid fakte Inglismaa kohta teada, mida siis avalikult rääkida ei tohi jne.  ja lõpuks saime ka teada miks need sik-sakilised jooned autoteel on. Enne seda näitasin neile kooli ka, nii palju kui sellest nii hilja veel lahti oli, kuid üldpildi sai ikka kätte. Toakaaslase nägi ka Kata ära. Esimene asi mis nad tuppa astused märkasid, oli see, et siin on mega palav. Mis on tegelikult ka aru saadav, sest see kui külm see tuba alguses oli, on nüüd õnneks vaid mälestus, niiet ma täitsa naudin seda palavust. Toakaaslane ka siis kohe kommenteeris, et Teisi keelab tal aknaid lahti teha :D:D
Laupäeva vara-vara hommikul läksin siis pinksi võistlustele (hommikusöögiks muidugi must leib), mis lõppes taaskord edukalt. Võistkonnaga tulime esimeseks, ja ma võitsin 9/9. Mega rahule võib jääda. Kella kolmeks olin tagasi Oxfordis, lõunasöögiks ema tehtud täidetud paprikad(tõesti olid super head) ning siis linna näitama.  Christ Churchi enam sisse ei saanud, kuid seda on isegi väljast kihvt vaadata. Kõik põhilised kohad sai ära näidatud ning siis niisama jalutatud ja veidike ka Summertownis aega veedetud, kus ka koolist inimesi oli. Ühesõnaga koju jõudsin täpselt curfew ajaks ja tohutult kurb oli ikka tuppa tagasi minna. Samas oli mul väga hea nädalavahetus millega võib rahule jääda. Pühapäeval iseenesest tegin terve päev põhimõtteliselt koduseid töid, erinevad projektid ja kunstilõputöö ning õhtul läksin vara magama. Vähemalt sain välja puhatud.
Täna algas siis tavaline koolinädal, kuid natuke optimistlikumalt kui muidu, sest ainult kaks nädalavahetust veel ning siis kodus ja Singapuris puhkamas. Ei suuda ära oodata, vaheaega on küll vaja, õnneks ka järgmised nädalad lähevad kiiresti ,sest see nädalavahetus tuleb isa siia ja siis viimane nv mõtlesin Londonisse minna. Ühesõnaga taas on päris palju toimumas. Kuid nüüd siis lauatennist mängima, nagu paljud juba arvata võisid.
Kirjutamiseni,

No comments: